“Elk mannelijk lid van onze studentenvereniging staat nu eenmaal stijf! Stijf van de puberhormonen, drank, drugs en natuurlijk alle zenuwen voor het nieuwe studiejaar. Dan zoek je steun bij je medestudenten. Dat begrijpen wij, want nog niet zo heel lang geleden stonden wij in hun schoenen en ons hemdje. Er is sindsdien gelukkig heel veel veranderd!” Dick Paalmans, woordvoerder van het bestuur van de studentenvereniging trekt daarom de mantel der liefde aan als hij zijn dispuut voortzet. “Om in de toekomst uitwassen te voorkomen eisen we dat men alle gebeurtenissen filmt en ons die filmpjes toezendt. Niet om ons daarna aan onszelf te vergrijpen, maar puur ter controle of beide duimpjes wel omhoog zijn gegaan als bewijs van een wederzijds goedkeuren. En toegegeven, soms moet die duim ergens vandaan komen dat je er een donkerbruin vermoeden aan overhoudt, maar op deze wijze en met de nieuwe slogan hopen we uiteindelijk toch nieuwe leden te werven: Breng vaker een lid in!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *