Na twee jaar lockdowns en inmiddels ook al twee jaar de dreiging  van een wereldoorlog lijken veel mensen hun realiteitszin te zijn verloren. “Men werpt alle lasten en verantwoordelijkheden van zich af, alsof helemaal niets er nog toe doet.”  Els van der Linden, natuurliefhebster en psychologe, onderzocht en vreest de mentale wildgroei die inmiddels woekert in alle lagen van de bevolking en waarschijnlijk niet meer te herstellen is. “Men ziet op één of andere manier door de bomen het bos niet meer en is gaan beknotten op belangrijke zaken zoals werk, hobby, vrije tijd, sociaal gedrag en gezondheid. Trof je eerst alleen nog corona-honden aan bomen gebonden, nu wordt werkelijk alles aan de wilgen gehangen. Gezien de snelle voortplanting van dit takkevolk vrees ik dat het globaal gaat eindigen in een kaalslag!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *