“We leven in een vrij land, maar zien toch liever dat jullie een vacature of een dagelijkse leerstoel bezetten op eender welke school!” zegt Ank van de Straat, woordvoerster van Justitie. “Ik begrijp namelijk best wel dat het ontbreken van een zinvolle dagbesteding je remt in je ontwikkeling, maar om dan meteen alle Nederlanders te blokkeren in hun bewegingsvrijheid is toch echt nog van kleuterschoolniveau. Om te voorkomen dat jullie daar in de hoek moeten staan of als taakstraf envelopjes moeten plakken, legt Juf Ank het nog graag een keertje in korte zinnetjes uit: Ga niet meer naar de A10 of A12! Jullie zullen verdwalen! De eerste letter van het alfabet is nog makkelijk, maar tot 10 of verder tellen wordt voor jullie echt een probleem! En dan nog een tip voor het geval jullie toch dwars gaan liggen: De lijm die jullie steeds weer gebruiken is niet bepaald van goede kwaliteit. Behalve die van de enige twee geschoolde plaktivisten die nu zelfs  met schilderij en al op de rijbaan moeten gaan staan. Zij wisten namelijk door die scholing dat je voor het beste plakresultaat lijm op fossiele basis moet hebben!”