“Als er eenmaal gesproken wordt, vallen er ongetwijfeld woorden terwijl je niets meer kunt zeggen tegenwoordig. Er wordt namelijk niet meer gedacht, beargumenteerd of op feiten afgegaan, er wordt alleen nog maar gevoeld met die allesbepalende onderbuik. Tja, en dan weet je het wel hè. Uit het niets komen dan scheepsladingen slachtoffers bovendrijven en ligt grensoverschrijdend gedrag mediageil op de loer!” Peter de Zwijger, geen familie van Willem overigens, is een ervaren talkshow-host die al zijn kwaliteiten namens voor de NPO1 gaat inzetten. “Als je het niet zeggen kan, zing het dan!” was heel lang een mooi motto, maar sinds de banaliteiten bij The Voice Of Holland, waarbij ook nog eens een slechte taalbeheersing naar boven kwam -vocaal en oraal zijn immers twee verschillende zaken- zijn alle mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan definitief onmogelijk geworden. In onze talkshow wordt dus vanaf nu alleen nog gezwegen. Hou dus je muil en wees mooi. Pssssst!”