“Er is veel geschreven over de gewapende overval door mijn zoon, wat achteraf een bezoek aan een onbewoonde woonboot bleek met een nepwapen van zijn vader. En natuurlijk heb ik toen gedacht “Oey, daar gaat mijn baan als burgemeester!” Zeker nadat ik tijdens de Coronaperiode zonder mondkapje tussen teveel demonstranten ging staan in plaats van de regels te handhaven. Maar ik heb geleerd van deze woke-up calls en wil vanaf nu zondevrij verder door het leven. Bij deze persoonlijkheidsverandering hoort ook een nieuwe naam en dat is maar goed ook, want daar zat meteen al een hoop pijn. Femke bijvoorbeeld is te vrouwelijk en sluit andere genders uit. Halse-ma wijst met de ma van moeder op wel heel ouderwetse rolpatronen in de opvoeding en burgemeester klinkt veel te mannelijk en dominant. Meester rijt tevens wonden open uit het slavernijverleden. Ik heb dus een nieuwe naam laten registreren in het bevolkingsregister van de persoon-lijke stand, want burger-lijke stand verwijst weer teveel naar het eten van vlees. Ik wil vanaf vandaag aangesproken worden als Plaatselijke Bevolkingssteun Menske Halse-ouder!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *