De organisatie van de 105e editie van de Nijmeegse Vierdaagse wil een andere weg bewandelen, omdat de gewenste duurzaamheid totaal niet op koers ligt. Er moeten simpelweg meer kilometers gemaakt worden. Bert en Martine Slentermans zetten de te maken stappen op een rij. “We  zouden deelnemers onder de 4 en boven de 100 jaar kunnen laten meedoen, of het aantal kilometers per dag simpelweg verdubbelen. Een vijfde wandeldag is ook nog een optie!” Bert neemt het soepel van Martine over als ware het een estafette: “We moeten namelijk reëel blijven. Dankzij de intense zonuren en zomerse windkracht is er genoeg groene energie aanwezig om tot veel grotere prestaties te komen! Anders zitten we met de duurzaamheid echt op de blaren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *