Mona Keijzer flirt openlijk met Groep Omtzigt. Terwijl binnen het CDA het dienen van meerdere Heren heiligschennis was, stuurt La Keijzer nu serieus aan op een samensmelting met deze groep echte mannen. Mona legt uit:  “Een overstap naar de VVD vol vrouwelijke hoogvliegers zou me pletten tegen het glazen plafond.  D66 is ook geen optie, omdat die partij met hun touwtjes-uit-de-brievenbus-cultuur de criminaliteit verder in het zadel heeft geholpen, terwijl Kaag zelf al jaren geen touwtje meer uit haar gleuf had hangen . Groen Links, PvdA, SP en de PvdD willen iedereen pamperen, terwijl de rechtse partijen last hebben van teveel testosteron en ik tegen alles met “test” erin ben. Sylvana’s Bij1 is net uit elkaar want te zwart-wit en Wilders past wel in Volendam, maar is maar een man alleen. En dan gloort Groep Omtzigt! In de peilingen de 2e partij. Maar dan moet er wel een tweede groots wonder geschieden: Een groep messiassen die opstaat uit de dood! En anders maar een BBBijbels wonder!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *