Na vier keer uitstel van de heugelijke dag trouwden ze uiteindelijk in september 2021, maar het huwelijk van Wopke en Liselot staat momenteel voor de derde keer zwaar onder druk. Eerst leidde het CDA-lijsttrekkerschap tot ongemakken binnen hun relatie. Daarna wierp zijn ministerspost een zwartgallige schaduw over de echtelijke sponde. En nu kent het huiselijke klimaat een dusdanige oververhitting dat Liselot er klaar mee is.
“Hij zou vaker thuis zijn om meer te investeren in zijn gezin. Duh…., dat lukte ook niet als minister van buitenlandse zaken. Daarnaast heeft mijn vertrouwen al eerder een deuk opgelopen door zijn overmatige interesse en ‘financiële injecties’ in de Maagdeneilanden. Tijdens de Covid-pandemie prikte hij er met Hugo de Jonge gewoon nog twee jaar lang gretig op los  Om dat toen een halt toe te roepen, bedacht ik een list zodat hij wel thuis moest blijven. En oh, wat was het heerlijk om zo’n hoog geplaatst persoon eens lekker in zijn quasi onschuldige tronie te hoesten. En nu weet ie ineens alles van het klimaat en moet ie zo nodig hele dagen naar Brussel. Daar ga ik nu dus voorliggen als klimaatactiviste. Ik heb de oprit van de garage geblokkeerd, dus hij kan er niet meer uit. En in het uiterste geval plak ik me gewoon aan hem vast!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *