De wonderlijke wezens, genaamd vrouwen, spelen een belangrijke rol in de meeste levens, waarbij ze vaak uitgroeien tot muze. Ze zijn graag gezien gezelschap, worden gewaardeerd , aanbeden en er wordt zelfs tegen hen op gekeken, maar soms is men er ook een beetje bang voor en wordt men daardoor onzeker, of juist andersom. In alle gevallen echter hebben ze een grote invloed en een nog grotere aantrekkingskracht. Ze creëren leven, bezitten diepgang, tonen emoties, zijn zachtaardig en zorgzaam en gesprekken met hen gaan altijd ergens over. Daarnaast zijn het één voor één kunstwerken. Schoonheden met fraaie vormen en een geweldige, ontwapenende, lieve en mooie uitstraling, zelfs als ze oerlelijk zijn, als je er maar lang genoeg mee optrekt. Ongelofelijk dat één rib uit Adams lijf meer klasse heeft dan Adam zelf. Was het ook niet veel beter geweest om eerst vrouwen te scheppen en daarna een handjevol mannen voor de broodnodige voortplanting, want verder zijn die haantjes toch helemaal nergens goed voor? Vrouwen zijn de kroon op de schepping en dus het hoogst haalbare. Veel mannen meten hun waardigheid zelfs af aan de waardering die ze krijgen van vrouwen. Onbegrijpelijk is het dan ook dat God voor zichzelf geen vrouw heeft geschapen. Achter elke vooraanstaande en succesvolle man staat uiteindelijk toch een sterke vrouw? Alfamannetjes binnen diverse religies wekken ook maar al te graag de indruk dat vrouwen er niet toe doen, omdat ze de meest logische verklaring niet onder ogen willen en kunnen zien: God is zelf een vrouw!

Bekijk hier deel 1: https://cyniclowns.online/2023/09/10/zondagse-serie-over-de-evolutie-van-de-schepping-deel-1-in-den-beginne/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *