Met de toenemende explosies in het land wordt de roep om georganiseerde vuurwerkshows ook steeds luider. “Laat gemeenten deze explosies zelf organiseren”, zegt Bob Strijker namens de VNG. “Zij weten in welke wijken hiervoor de meeste behoefte is en kunnen vervolgens gericht cursussen aanbieden op het gebied van doelmatigheid, trefzekerheid en succesgevoel. De ongeorganiseerde explosies tot nu toe raken namelijk kant nog wal. Door tegelijkertijd de verkoop van kwaliteitsmateriaal te stimuleren krijgen ondernemers ook nog eens de kans om de klapper van hun leven te maken. Daarnaast vinden er eindelijk weer eens verbindende wijk-, dorps- of stadsactiviteiten plaats waar burgers samen van kunnen genieten. Het voorstel om Carbid in te zetten werd helaas al vroeg in de vergadering afgeschoten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *