“Client is ernstig verontwaardigd over de forse aantijgingen aan zijn adres en stelt dan ook met klem dat er minimaal een top 10 aan exquise vleessoorten op alle BBQ-bijeenkomsten voorhanden was, getuige de aan het eind van dit bericht bijgevoegde bewijslijst. En ja, kosten noch moeite zijn gespaard om iedereen smaakvol aan zijn trekken te laten komen, maar om dat vervolgens af te doen als ‘typisch Italiaans’ en te vergelijken met de ‘Bunga-Bunga” feesten van Silvio B. (geen familie trouwens), overschrijdt niet alleen de grenzen van het fatsoen, maar vooral die van het wederzijdse respect. Zo ontstaat er een vriendschapsvacuüm en is er zelfs sprake van discriminatie door etnisch profileren. Als vermeende slachtoffers achteraf dus hardnekkig blijven beweren dat ze alleen maar aan een salamiworstje of Italiaans gekruid gehakstaafje hebben mogen knabbelen, verdraaien ze niet alleen de feiten, maar ontkennen ze ook hun eigen keuze en aandeel in het geheel. Naast laster en smaad is hier dus tevens sprake van een slechte smaak en een zeer gebrekkige kennis van de Nederlandse taal. Men moet Vocaal namelijk niet verwarren met Oraal!”

1. Pollo e patate al forno
2. Saltimbocca alla Romana
3. Vitello Tonnato
4. Filetto di Manzo ai porcini
5. Ossobuco alla Milanese
6. Tagliata di Manzo con rucola e grana
7. Cotoletta alla Milanese
8. Scaloppine di vitello
9. Involtini di carne
10. Polpettone al forno
11. Costolette di agnello a scottadito

Een gedachte over “Advocaat Marco B. : “Er was veel meer vlees tijdens zijn barbecues dan alleen maar een salamiworstje!””
 1. De waarheid ligt in het midden.
  Kan er niet over oordelen.
  Maar om Marco nu volledig
  Te boycotten.
  Slaat nergens op
  En wie hef slachtoffer ook mag zijn.
  Waar geld zit.
  Komen de leugens op tafel
  Om geld te eisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *