“Er viel geen drol meer aan te verdienen en dat is zuur!” Woordvoerder Barry Pruim van Detailhandel Nederland kijkt sip. “De mentaliteit verandert sneller dan de looproutes in onze winkels. Daar waar wij eerst nog het patent op zegeltjes bij de producten hadden, doen postkantoren tegenwoordig  boodschapjes bij de zegels. Dit soort kruisbestuivingen moeten we vervolgens met een lachend gezicht accepteren om ons niet te verlagen tot het niveau van de azijnpisser. Want als je denkt dat met het al jaren aanhoudende gezeik en gezever het spul niet meer aan te slepen zou moeten zijn, pies je volledig naast de pot. Net als de vleesvervanger het vlees overbodig maakt, maakt de stampvoetende zeurbek het ambachtelijke azijn incourant. Wij gaan nu dus een cursus geven in de winkel, maar ook online, want je wilt natuurlijk niet dat dit gejengel zich verplaatst naar de Sociale Media: “Hoe Leer Ik Met Een Lachend Gezicht Zuur Te Zeggen!” En omdat dat nog best moeilijk is, is die cursus voor de azijnpissende doelgroep gratis. Want ondanks het feit dat het hier om de inborst gaat, wil het oog natuurlijk ook wat!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *