Sophie vertelt: “Ik heb altijd gezegd dat ik afstand neem van de levensstijl van mijn ouders, want voordat je het weet heb je zo’n huilend kutjoch aan de wand hangen! Ik ga dus ook niet naar hun supermarkten, omdat ik alleen maar genoegen neem met exquise producten. Prijs speelt daarbij geen rol. Veel eerder zijn factoren als tijd en specifieke aandacht voor mij van belang. Omdat ik nogal een excellente job en dito lijf heb, hou ik dat graag in stand met een personal trainer en een meesterkok op afstand, waarvan de koerier tevens zorgdraagt voor mijn geestverruimende ondersteuning. Mocht er van deze dagelijks uitgebalanceerde en duurzame productpakketten onverhoopt wat overblijven, wordt dit voor hergebruik geplaatst in mijn American Freeze/Fridge Combination. Zo ontstaat er geen onnodige verspilling. Maar het was een hele klus om het gedaan en betaald te krijgen door mijn ouders, omdat die nog van de vorige eeuw zijn. Daarom eis ik excuses en een compensatie voor al het leed dat ze me hebben aangedaan. Een vette zakgeldverhoging via een eigen bankrekening en het overzetten van hun huis op mijn naam. Dit alles zal ook bijdragen aan hun gemoedsrust, want een eigen woonruimte voor hun kind van 41 hadden ze al lang geregeld moeten hebben!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *