“Mensen denken dat de deal met Joran van der Sloot in zijn voordeel is geweest. Niets is echter minder waar!” Gaylord Flanahan van het Amerikaanse Ministerie van Justitie gloeit nog helemaal als hij de pers kirrend te woord staat. “Hij dacht dat hij een leuk snoepreisje naar Alabama mocht maken en daar en passant een egoïstisch dealtje kon sluiten. De keiharde werkelijkheid is echter dat we vooraf al een waanzinnige deal met zijn medegevangenen hebben gemaakt. Als zij hun misdaden zouden bekennen, mochten ze zich een maand naar hartenlust uitleven. Daarom krijgt vriend Joran ook geen extra gevangenisstraf, want nadat ze hem volledig hebben uitgewoond, kan hij waarschijnlijk nooit meer zitten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *