In de geest van de tijdsgeest heeft mediabedrijf CRUCIFLIX een spannende realityshow ontwikkeld.  “Sneuvelen Met Sterren” is een mix van survivalprogramma’s, hoewel het hier nog wel om een werktitel gaat. “Afschot door Uitschot” dekt de lading eigenlijk veel beter, want er worden op de set alleen echte kogels gebruikt. Ook betreft het hier een klopjacht van BN’ers op NNBN’ers (NogNietBNN’ers) en vice versa, om beide populaties qua biodiversiteit en klimatologie verantwoord te maken en te houden.
Dit spannende spektakel dat vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week real-time te volgen zal zijn, gaat niet alleen de wapenhandel en economie nieuw leven inblazen, maar zal ons land vooral ecologisch laten opfleuren en definitief op de kaart zetten. Er is echter één minpuntje: Kijkwijzer acht dit programma niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen of een gevoelige maag. Zij kunnen, net als personen die niets met (rood) vlees hebben, via het tweede scherm kijken naar “Help, mijn partner is een groentje!”, of al wortel-knabbelend luisteren naar de podcasts “Vegaverhalen uit de Volkstuin”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *