“Het zijn rare vogels, die mensen, en zeker geen hoogvliegers, dus ik heb echt wel met ze te doen. Het zit ze ook niet mee. Zo willen ze veel meer nesten, terwijl ze de bomen daarvoor juist omhakken. Daarnaast is er op veel plekken niet meer genoeg te eten, terwijl hun aantal steeds harder groeit. Door hun eigen onmacht en onvrede werd de laatste jaren het gekwetter in de loze ruimte alleen maar luider en agressiever, waarbij zelfs twee jaar ophokken alleen maar het nare gevolg heeft gehad dat ze hun eigen soort nog meer naar het leven zijn gaan staan, om zich daarna massaal in de slachtofferrol te gaan wentelen. Geruchten uit de wandelgangen en uitslagen van de laatste onderzoeken geven momenteel echter aanleiding om direct over te gaan op ruimen. En dan niet alleen omwille van Moeder Aarde, maar vooral om hen uit hun eigen egoïstische lijden te verlossen: Ze kunnen allemaal namelijk op ieder moment de vinkentering krijgen of hebben het zelfs al en tja, dan komt het wel heel dichtbij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *