“Iep, pas 22 en toch al een vent van een boom, wilde niet meer verder en heeft zich voor het vrachtverkeer geworpen op de A28. Dankzij de aanleg van deze snelweg  namelijk was hij zijn familie wreed verloren!” Bomenfluisteraar Harco van der Tak neemt geen blad voor de mond.  “Ondanks dat ze al jaren pas op de plaats maken, moeten bomen schijnbaar toch wereldwijd wijken. Ze zijn op een of andere manier niet erg populier. Terwijl er over het uitmoorden van mensenrassen wel jaren wordt geboomd, zijn er in dit geval wereldwijd al miljoenen verschillende stammen in stilte omgelegd. Iep werd zo gedwongen de botte bijl te hanteren. Reanimatie mocht niet meer baten. Partner Els zal niet meer met hem kunnen knuffelen of sparren en ziet door de bomen het bos niet meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *