“Het standpunt van Pieter over kernenergie kan als splijtstof werken bij onze mogelijke toekomstige kernfusie,” schreeuwt Frans lachend, “maar verder zijn we er op alle punten wel uit!”  “Vooral op het gebied van bestaanszekerheid”, vult Pieter hem aan. Frans overschreeuwt hem nu zelfs joelend. “Yes, Oui, Si, Jawohl , jazeker! We weten natuurlijk ook wel dat we die zekerheid helemaal niet kunnen bieden, maar het woord bekt nu eenmaal lekker in alle talen. Daarom hebben we bij Wordfeud en Scrabble een motie ingediend om het speelveld aan te passen en het gebruik van woorden tot en met 20 letters toe te staan. Op deze manier ligt bestaanszekerheid binnen ieders handbereik!”

Een gedachte over “Opvallende motie omtrent bestaanszekerheid: “Op deze manier staan wij graag garant!””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *