“Homemade en circulair, wat wil je nog meer!” Werner van Etteringen is vervuld van zijn culturele hoogstandje. “Je moet wel een vrouw als huisgenoot hebben, want die vinden het uitknijpen van mee-eters, puisten en abcessen bij anderen, met name mannen, geweldig. Ze vergrijpen zich er dan ook bijna aan en dat enthousiasme is meteen al het halve werk. In no time hebben ze een complete vulling bij elkaar voor één of meer Tompusses. Zorg dus dat je vooraf het Tompus-basispakket in huis hebt. Dit bestaat uit een aantal plaatjes van geperst bladerdeeg voor bodem en top en een zakje kneedbaar glazuur om over de toplaag uit te smeren. Uiteraard in roze, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Hou je liever van hartig, strooi dan wat kalknagel-schraapsel of rasp wat hak-eelt over de vulling. Een vleugje oorsmeer gaf in de testfase ook heel bijzondere reacties. Eet smakelijk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *