“Het is zo schrijnend allemaal!” jammert Bettina Sneu (34). “Ik heb me werkelijk in alle bochten en gaten gewrongen, maar niets heeft geholpen. Ik kwam voor geen enkel excuus of andere vorm van compensatie in aanmerking en werd zo dus keihard genaaid. Geen applaus, want ik werkte niet in de zorg. Ik heb geen Long-Covid en geen toeslagaffaire toeslag, want ik heb geen kinderen in het belang van de opwarming van de aarde. Ik woon niet in de rampgebieden Groningen of Limburg, dus dan weet je het wel en bij talentenjachten kwam ik nooit zover dat ik een jurylid of coach überhaupt kon aanraken. Het hele #metoo gebeuren ging dus geruisloos en vooral contactloos aan me voorbij en ook mijn huidskleur, oorlogs- en slavernijverleden waren vlekkeloos wit. Ik was dus zwaar gedupeerd en zo waren er velen met mij, maar ons hoorde je niet. Wij zijn namelijk geen klagers! Maar nu met Pieter, Frans, Caroline of Thierry de messiassen voor het oprapen liggen, kan en mag klagen ook niet meer en dat tast onze vrijheid dusdanig aan dat ik niet meer garant sta voor mijn eigen en andermans bestaanszekerheid!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *