“Eerst word ik twee keer aangevallen en daarna zijn er ineens stoelen van ons gejat. Dat is geen toeval meer!” Thierry zucht diep terwijl hij een beetje aan zijn wondkorstje boven zijn oog pulkt. “Bij TVOH waren het er nog vier, maar bij FVD natuurlijk weer vijf, dus de demonisering blijft toenemen. Iedereen in dit land is gestoord en niemand meer te vertrouwen!” Verslaggever Ad H. Deesem zet al zijn empathische vermogens in om Thierry alsnog een veilig gevoel te geven tijdens dit interview. “Mag ik u namens Cyniclown Magazine een biertje aanbieden, mijnheer Baudet? En dan uiteraard van de tap want met flesjes heeft u niet zo’n prettige ervaring, toch?” Maar het mag niet meer baten. “Nee dank u, je weet nooit wie er via de tap meeluistert, dus dit interview is beëindigd!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *