“Het is hartverscheurend”, zegt Ben Singel die zijn relaas maar al te graag met ons wil delen.  “En niet alleen voor mij natuurlijk, maar ook voor de hulpbehoevende dames. Ik heb geen boerderij, dus kwam niet in aanmerking voor ‘Boer Zoekt Vrouw’ en bij ‘Lang Leve De Liefde’ kon ik de ellenlange scripts gewoonweg niet onthouden. Toen schoot me te binnen dat mijn buurvrouw van nummer 11 ooit een klussende vluchteling heeft opgevangen die haar huis en haar gezicht volledig verbouwde. En die van nummer 15 trof een handige huisman welke haar alle taken in huis uit handen nam, inclusief de slappe was. Ik waagde dus ook een gokje en heb eigenhandig vier slaapplekken gecreëerd zodat ik, inclusief the masterbedroom, aan vijf vrouwelijke vluchtelingen een dag- en nachtbesteding kon bieden. Maar de kans dat ik met de nieuwe coalitie nog een Svetlana tref, blijft helaas een natte droom!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *