Na oude opnames van de Beatles heeft men in een loods in London dozen vol “Beatleslips” gevonden. Dit ondergoed was destijds heel erg populair, omdat daarop het gezicht van een Beatle naar keuze kon worden aanschouwd. Voor de vrouwelijke fans leuk om in de spiegel te zien, voor de mannelijke voornamelijk om van de nog meer bewonderde damesbips te scheuren. Omdat er eerst nogal wat verwarring was ontstaan, komt de slip nu pas op de markt. Op geen enkel exemplaar werd namelijk een Beatle-afbeelding  aangetroffen, maar wel een gat! Een woordvoerder van de afdeling Merchandise geeft in gebrekkig Nederlands tekst en uitleg: “With A Little Help from My Friends  en de Yellow Submarine heb ik de oplossing van dit raadsel uiteindelijk boven water kunnen krijgen. Met de lichaamscultuur van toen verklaart de bijgeleverde handleiding, die meestal achterblijft in de doos, eigenlijk alles. “Trek de slip met het gat zo hoog mogelijk op en kam je schaamhaar vervolgens in het model van jouw Beatle!””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *