Tv-criticus en recensent Stanley de Jong (broer van Angela) schrijft: “Ik was met stomheid geslagen toen ik wakker werd op de afdeling Intensive Care. Ik lag gelukkig niet op mijn buik, dus het was geen laat gevalletje Corona. Wat er zich precies heeft afgespeeld weet ik niet, want ik ben niet alleen een stuk van mijn aangezicht, maar ook het grootste deel van de film kwijt. Wel was er een getuige die het allemaal heeft zien gebeuren en hysterisch riep: “Boontje komt om z’n loontje. Je kunt nu eenmaal niets meer zeggen”, maar die houdt uit angst zijn lippen verder stijf op elkaar. De chirurg heeft in overleg met K.N.O.-arts besloten om de wond te hechten en me zo de mond voorlopig te snoeren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *