Met al dat vette voedsel tijdens de komende vreetzame feestdagen loopt het cholesterolgehalte weer vleselijk uit de hand!. Iets wat we met zijn allen toch echt niet zouden moeten willen. Peter van de Koudekant, familiepsycholoog, is bezorgd: “Er wordt alleen nog maar ongezond geconsumeerd uit eenzaamheid of juist vanwege onvrede en spanningen tussen de aanwezigen.” Gerhard Ticker, cardioloog, deelt die bezorgdheid: “Cholesterol en adrenaline zijn in een juiste cocktail moordend en aangezien het cognitieve niveau van al die tik-tokkies nog lager is dan dat van hun sociale vaardigheden, leiden de adviezen die ze elkaar geven alleen maar tot escalatie van het vuurwerk binnen de familie. Ook googelen voor de eenzaamheidseters, die al geen familie of vrienden meer hebben, levert gevaarlijke situaties op. Wij willen er nogmaals met klem op wijzen dat thuisdokteren momenteel doodsoorzaak nummer 1 is. Fijne feestdagen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *