“Dit heb ik gewoon zien aankomen, want ik volg hem natuurlijk al een tijdje!” reageert Aart S. Engel op de nieuwe heftige onrust bij broer Willem. “Het spreekwoord ‘Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten’, is altijd al van toepassing geweest op Wimmie, zoals we hem thuis noemen, dus dat hij naast zijn volgers inmiddels ook een flinke schare achtervolgers heeft, is niets nieuws. Sinds viruswaarheid niet meer actief is, richt hij zich op andere duistere hersenspoelacties van de overheid. Zo met je volgens hem geen kerstboom in huis halen vanwege de naalden en is er sprake van diverse soorten chips die onopvallend aan het menselijke lichaam worden toegediend tijdens de vreetbacchanalen rond de feestdagen. Knettergek natuurlijk, maar het blijft familie, dus ik zou het bijzonder sneu, maar vooral ironisch vinden als ze hem tijdens deze dagen platspuiten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *