Een teleurgesteld muurbloempje (naam bij redactie bekend) doet huilend zijn verhaal:
“In deze tijd van #metoo avonturen op de gekste plekken en in de meest onverwachte situaties was ik ervan overtuigd dat het mij nu eindelijk ging overkomen. Mij was namelijk beloofd dat het er ongelofelijk heet aan toe zou gaan. Pia zou een blowjob van jewelste op de mat leggen, gelardeerd met stevige rukwinden. Op het hoogtepunt zou ze vervolgens, als windstoot in transitie, met een joekel van een slurf op de proppen komen, waardoor ze me van de sokken zou blazen en ik achteraf niet meer kon lopen. Maar er gebeurde helemaal niets van dien aard en het was zelfs niet eens onveilig. De brandweer die daarvoor was uitgerukt kwam dus ook helemaal niet aan spuiten toe. Je snapt dat ik met deze traumatische ervaringen moeilijk klaar zal komen. Ik wil daarom zo snel mogelijk naar mijn moeder, want ik heb een hele natte broek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *