“Als het water je tot aan de lippen staat, wat bij de kutsituate van nu het geval is en veel mensen helemaal niet kunnen zwemmen, maar ook bij watertekorten ga ik niet heftig staan gebarentolken, want dat zou de kleintjes aanmoedigen om te gaan spartelen in hun zwembadjes en de groten om water te gaan hamsteren. En dat moeten we nu juist voorkomen!” zegt een dusdanig geëmotioneerde Irma Sluis dat ze het niet drooghoudt. “Hier was ik al bang voor, maar wel op voorbereid” lacht ze, terwijl haar tranen worden opgevangen in een duurzaam bekertje. “We moeten in deze tijd elke druppel optimaal benutten, zodat we het zoutoplossing-vaccinatie-programma tegen uitdroging z.s.m. kunnen beginnen. We selecteren op basis van het gedrag op de Sociale Media, waarbij we beginnen met een booster injectie voor de grootste zeikerds en de meest dorre graftakken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *