“Geen hond die het nog doet!” Klimaatdeskundige en dierenactivist Jop van der Lende, tevens CEO van Netflix, doet zijn door belangen verstrengelde bezorgdheid uit de doeken: “Nu Corona al twee jaar verleden tijd is en de maatschappij volledig open, raken de meeste levensreddende gewoontes en hypes van de coronajaren massaal uit de gratie. Binge-watchen is volledig op zijn retour en met het feit dat er in 2022 en 2023 steeds meer Lockdown- honden aan bomen werden aangetroffen, lijkt ook het bench-watchen niet meer van deze tijd te zijn.  Streamingsdiensten,  loungebanken, benches en uitlaatservices werden dan ook massaal in het bos gedumpt. Ik hoop dat de hierdoor steeds kleiner wordende natuur de vernietigende stroom buitenmensen en mountainbikers nog aan kan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *