Een nieuwe drie-eenheid moet de rooms katholieke leer nieuw leven inblazen. Het Vaticaan heeft daarom besloten om met Cruciflix, de streamingsdienst van Cyniclowns en Cyniclown Magazine de krachten te bundelen om het goede nieuws in een nieuwe toga te steken en te verspreiden. “We moeten toch mee met de heilige tijdsgeest, want onze kerken staan al jaren leeg”, predikt Johan de Pater namens het Vaticaan. Don Theo Plokhuis van Cruciflix voegt daar aan toe: “Kosten nog moeite zijn gespaard om een mooie serie neer te zetten en te openbaren, al hebben we gaandeweg dat proces wel afscheid moeten nemen van Thomas, want die geloofde totaal niet in het ontwikkelde concept. Let’s keep our fingers crossed dus, maar het is zo’n succes dat we de top 3 qua luistercijfers alvast bekend maken, waarbij we beseffen dat we een mogelijk spoileralert afgeven!”
Op 3 Godcast 247: De Kerk maakte als eerste gebruik van de 24/7 economie. Is het juist daar, met de stookkosten en menselijke gehaastheid, niet tijd voor zondagsrust?
Op 2 Godcast 333: Als er bij ontkenningen en leugens tegenwoordig geen haan meer naar kraait, laat staan 3 keer, is dan het verhaal van Petrus nog wel houdbaar?
Op 1 Godcast 666: Marc Overmars was een van de godenzonen. Was zijn gedrag, in vergelijking met het gedrag van de kerkvaders, eigenlijk geen kinderspel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *