Nico en Tine Vloemans zijn laaiend enthousiast omdat ze, na jarenlang investeren, van hun hobby hun beroep hebben kunnen maken. Ze noemen zichzelf voortaan dan ook “Connaisseurs de Tabac”. Nico (51) legt uit: “Addicts klinkt tamelijk afhankelijk, terwijl we eigenlijk kleine zelfstandigen zijn. Daarnaast geeft een Franse titel net even wat meer cachet. Als het aan ons ligt, betalen we daarom graag 60 euro voor een pakje sigaretten, want in feite beleg je in een product dat maar blijft stijgen in waarde en op die manier snel onbereikbaar wordt voor de meesten. En daarmee is het voor ons dampende business en krijgt de klant rookwaar voor zijn geld!” Tine (48) vult haar man en inmiddels compagnon aan: “Bij kunst in het algemeen en bij “Who’s afraid of Red, Yellow and Blue?” in het bijzonder, hoor je vaak “Iedereen kan lijnen zetten, maar wie doet het uiteindelijk?!” En zo is het in onze handel inmiddels ook. Iedereen kan roken, maar wie doet het nog? Ik vind het sexy! Ik ben verknocht aan die genotsstaafjes en steek de een na de ander tussen mijn lippen. Met de laatste ontwikkelingen is het lot ons een keertje goed gezind en blijkt onze gewoonte iets ongelofelijks moois te hebben opgeleverd. Een vlekkerig, vergeeld en vies stinkend hol, dat we hebben ingericht als Bed & Breakfast. Echte liefhebbers beginnen de dag namelijk steevast, na een nacht rochelen, met een bak koffie en een peuk! Een internationaal tabaksbuffet maakt ons concept dusdanig uniek dat we er gif op durven in te nemen dat ons uitgebreide ondernemingsplan niet in rook zal opgaan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *