Daar waar eerst nog gedacht werd dat men te maken had met een stel randdebielen wijst diepgaand onderzoek nu anders uit. Oké, Jamie Vaes zou, wanneer jurylid Jorik zich helemaal blootgaf in de intieme uurtjes, wel eens gezegd hebben: “Ach gossie, daar hebben we Lil’ Kleine!”, waardoor het hem voor het eerst zwart voor ogen is geworden. Na zijn verwijdering echter uit TVOH kreeg zijn zelfbeeld een nog grotere dreun en met het verlies van zijn Rolex zou hij al deze vernederingen totaal niet meer aan hebben gekund. Ook in het geval van Glennis zou het vervroegd beëindigen van haar TVOH loopbaan de reden zijn om op een andere manier ‘in the picture’ te blijven, hoewel Jeroen Rietbergen een andere plausibele optie aankaartte: “De keuze voor deze supermarkt verbaast me niets. Jumbo is namelijk een olifant met een bijna net zo grote slurf als die van mij!”
Onderzoeksleider en veiligheidsloketmedewerker Bouke Beukema liet zich echter geen rad voor ogen draaien: “We weten allemaal dat grootte er niet toe doet, hoewel Anoukepoek in het verleden hele andere geluiden heeft laten horen. Het blijkt nu echter dat met al die moderne draadloze technologieën in hedendaagse studio’s zoveel straling in de lucht hangt, dat hersencellen significant worden aangetast. En als je er daar dan maar een paar van hebt, is het kwaad gauw geschied. De draaistoeltechnologie is in dit geval de druppel geweest. Ik onderzoek momenteel nog of de vislucht rondom Nick & Simon daar mee te maken heeft gehad, alsook het gestotter van Sanne en de vibrato van Ilse, maar dat de TVOH stoelen definitief uit de handel gaan is onontkoombaar. Alle andere draai- en ligstoelen zullen tot die tijd nog even in veilige afgesloten omgeving moeten blijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *