Aangezien het woke-gerelateerde fatsoen op gespannen voet staat met een gebrek aan handhavers en dit zeker geldt bij de verkeerspolitie, krijgen schennisplegers binnenkort naast hun taakstraf een beroepsopleiding. “We willen zo het nuttige met het aangename verenigen en de gemeenschap op twee punten verbeteren”, zegt Peter Paalman van Veilig Verkeer Nederland. “Potloodventers hebben namelijk een neus voor het juiste moment en weten zich altijd onopvallend op te stellen. Daarnaast wordt er in woonwijken nog steeds schandalig hard gereden. Als dus puntje bij paaltje komt creëren we een win-win-win situatie. Seksuele intimidatie wordt minder, de veiligheid in kinderrijke omgevingen neemt significant toe en het inkomen en aanzien van de potloodventer stijgt gigantisch in hun nieuwe functie als flitspaal!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *