“Hij is er ernstig aan toe, die arme Vlad. In deze staat komt hij voorlopig dan ook niet door de militaire medische keuring. Zijn lichaams- en gemoedstemperatuur zijn Siberisch te noemen, zijn urine is roebel en hij lijdt aan tunnelvisie, ook wel tsaar genoemd. Daarnaast is hij angstig, wantrouwend en bij vlagen paranoia, dus men vond het verstandiger om mij de openbaarheid in te sturen. Als look-a-like ben ik namelijk veel geloofwaardiger. Er heeft dan ook nog niemand kritische vragen gesteld, zelfs niet over mijn doedelzak, dus ze zijn allemaal bang voor me! Uw optie dat ik als Poetin wellicht niet serieus genoeg genomen wordt, moet ik verwijzen naar het land der fabelen en nepnieuws, want ik ben Poetin niet! Was u dat nog njet opgevallen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *