“Het betreft hier een typisch gevalletje van bedrijfsrisico. Iedereen weet namelijk dat goede bedrijfskleding tegenwoordig een must is, dus hier is waarschijnlijk een gebrek aan kennis of financiële middelen debet aan geweest.” Rob Otman van de Explosieven Opruimings Dienst deelt zijn verdere bevindingen met Cynciclown Magazine. “De betreffende bomgordel was wel van een heel erg malafide kwaliteit, daar had je nog geen deuk mee in een pakje boter geslagen. Gelukkig echter lag op dat moment al het verkeer stil. Als je dan toch onder een busje of  SUV loopt, ben je niet alleen onwetend en budgettair beperkt, maar ook nog eens een sukkel die dommer is dan het achtereind van een varken. Mogelijk is dat qua religie van de dader een stoot onder diezelfde gordel, maar dat behoort al net zo tot de risico’s van het vak!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *