“Het moet niet veel gekker worden in dit land en al helemaal niet op de wegen!” zegt Theo Rieles namens de gezamenlijke rijscholen. De woordvoerders van branche- en belangenverenigingen zijn het roerend met hem eens over zijn woordkeus. “Maar daar is nog lang niet alles mee goedgekeurd!” reageert A.P. Koenders namens de BOVAG. “Waarom rijden ze ons qua slijtage en onderhoud ook zo ongelofelijk in de wielen?” pruttelt T. Rots als zegsman van Classic Car Owners na, terwijl hij al bijna over zijn eigen woorden struikelt. “Totaal geen vehikels meer in woonwijken maakt elke extra drempel toch ook volledig overbodig!” trapt E. Viets van Autovrije Hofjes nog meer op de rem, terwijl Logistiek Nederland bij monde van H. Wijngaard laat weten dat in tegenstelling tot de woningen het gas in het verkeer er juist op moet. De file van protesterende partijen wordt dus alsmaar langer sinds het voorstel vanmorgen voor een extra drempel in het rijexamentraject. “En in files kunnen we alle rijprestaties nu eenmaal niet goed beoordelen!” aldus het CBR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *