Met de komende veranderingen in de top van de NAVO en de VS heeft Vladimir Poetin alvast een overwinningsspeech gehouden waar niet alleen muziek in zit, maar ook toekomstperspectief.
“Het is natuurlijk al lang niet meer de vraag óf de winnaar van het Roebelsongfestival in 2025 uit het Groot Russische Rijk zou komen, maar wie van de 25 dit uiteindelijk gaat zijn. Die spanning is voorbij maar maakt mogelijk plaats voor nieuwe onzekerheid: Welke van de honderd wereldsteden die op Russisch grondgebied liggen, wordt in 2025 het volgende decor voor dit flamboyante diversiteitsfestijn? Welnu,  niet alleen door de Roebelmast, maar vooral vanwege de huidige kampioen van Rusland, Feyenoord, is de keus gevallen op Pjotrdam! Tickets zijn nu alvast te boeken via reisbureau CorenDonbas tegen louter Russische valuta!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *