Op een brug in Deventer is een natuurspotter bijna het slachtoffer geworden van een ordinaire matpartij waar de mussen geen brood van lusten. “Ik stond met mijn verrekijker de natuur in het algemeen te bewonderen en de IJssel in het bijzonder, toen me op de linkeroever iemand opviel die wel heel veel leek op Matthijs van Nieuwkerk. Tegelijkertijd spotte ik op de rechteroever een persoon die verdraaid veel weghad van Özcan Akyol. Allebei kwamen ze in stevige tred richting de brug waarop ik me bevond en het leek er sterk op dat ze elkaar ook hadden waargenomen en dus een appeltje zouden gaan schillen. Ze begonnen zelfs te rennen in mijn richting. Vluchten was voor mij niet meer mogelijk. Ik zou sneuvelen in deze titanenstrijd, maar troostte mezelf met het feit dat ik de nationale TV zou gaan halen. Bijna tegelijk stormden ze links en rechts de brug op tot ze op een meter van mij af. stonden. Ze bleken het geen van twee te zijn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *