De inmiddels legale website ‘’waageenseengokje.online” kan vanaf vandaag met twee vingers in de neus van hun nieuwe verdienmodel gaan genieten. “Sinds de massale protesten van overheid, armoedzaaiers en online losers hebben we gekozen voor een toegevoegde webshop met uitsluitend bestsellers waardoor er voor iedereen een win-win situatie ontstaat”, legt Virtual CEO Arend Havik uit. “En het mooie eraan is dat er totaal geen luchtje aanzit. Dezelfde overheid die ons legaliseerde, adverteert vanaf de lockdowns namelijk via publieke organisaties met de slogan: Haal vaker een frisse neus, ga wandelen en shop lokaal! Bij ons zijn ze dus vanaf vandaag te krijgen. Shop lekker lokaal vanuit je bureaustoel of vanaf de keukenkruk, wandel uren door onze collectie en bestel zo vaak je wilt een frisse neus. Voor de perfecte maatvoering hebben we zelfs een handige tool ontwikkeld, want u wilt toch ook het neusje van de zalm?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *