Omdat de geruchten over een prominent “lid” van de redactie hardnekkig bleven, heeft de NOS het onderzoeksrapport opnieuw, nu zelfs met een vergrootglas, bekeken. De onderzoekers melden het volgende: “Er is geen sprake van dick-pics, want tussen de ouderwets flinke bos schaamhaar is helemaal geen penis aangetroffen. Wel waren we gecharmeerd van de 50 tinten grijs die op die haardos van toepassing waren, hoewel dit weer een typisch vrouwendingetje schijnt te zijn. Het mannendingetje is echter op geen enkele foto te zien, wat zou kunnen betekenen dat de bewuste collega zich momenteel in transitie bevindt, of dat hij genderfluid, non-binair of pangender is. In dat geval betreft het een vrije individuele keuze en maakt dat hem, haar, hun of het niet meteen schuldig aan grensoverschrijdend gedrag. We hebben er dus definitief een eind aan moeten breien. Dat de slachtoffers het geheel als ernstig hebben beleefd is natuurlijk  kut, kloten of kont, kortom heel vervelend!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *