“Eén zwaluw maakt nog geen zomer! Dat het echter een beestenbende aan het worden is, is inmiddels overduidelijk. Mensen die roepen dat ziektes en virussen door dieren in het leven zijn geroepen om de mens een halt toe te roepen, kunnen dus wel degelijk van de ratten besnuffeld zijn.”  Don Theo Plokhuis van de afdeling ‘Welzijn’ bij Cyniclown Magazine vindt dit gegeven dusdanig interessant dat hij het truttige met het onaangename heeft verenigd. Een oudhollandse prijsvraag over dood en verderf waarmee je nog wat kunt winnen ook!  “De reacties komen na een halve dag al als een sprinkhanenplaag over ons heen, maar ook jij kunt nog steeds meedoen en voorspel wat de volgende pandemie wordt.  Monkeypox (Apenpokken) is inmiddels afgeschreven bij de bookmakers, maar Weaselmeasles (Wezelmazelen) Bunnybumps (Konijnenbultjes) en Haagse Tyfus vormen momenteel de top drie. Weet jij een ziekte uit de hoge hoed te toveren waar zelfs de mussen geen brood van lusten, doe dan aan deze prijsvraag mee! We sluiten geen enkele inzending uit, maar omdat tegenwoordig iedereen elkaar al de vinkentering toewenst, wordt dat antwoord buiten mededinging genoteerd. Daarnaast moeten complotdenkers, puur in verband met hun voorkennis, de komende twee pandemieën voorspellen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *