“Een afnemende populariteit en een toenemende leeftijd; ga er maar aan staan!” Koningshuisdeskundige Roy Aalmans openbaart en ontcijfert de zielenroerselen van onze koning. “Ook in hem huist natuurlijk het kind dat amper kan slapen nu zijn verjaardag steeds dichterbij komt. Om de kring van vriendjes en vriendinnetjes te zien slijken is al niet leuk en als dan je vrouw ook nog steeds het populairst is, wordt het er allemaal niet feestelijker op. En natuurlijk hebben ze met zijn tweeën leuke koningsspelen gehouden, waardoor ze er beiden op de foto wat vermoeid uitzien, maar dat wond hem dit jaar uiteindelijk toch significant minder op. Veel liever heeft hij namelijk dat de MAX 50 borden langs de weg het komende jaar een keer worden vervangen door  LEX 57 exemplaren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *