“Ik laat liever de Uil van Minerva overvliegen dan de vredesduif, want de meest vreemde vogel ziet namelijk wat hier echt speelt!” Aan het woord is Th. H. P. Baudet die een boodschap overbrengt. “Niet namens mezelf, maar namens een in de hoek getrapte vriend die in deze kwestie zeker niet de agressor is. Eerst was de mondiale maatschappij onnodig bang voor virussen, nu zelfs voor één rus. Als de aarde al opwarmt, is dat puur door de oververhitte reacties van het westen op de aanstaande verbeteringen in Oost-Europa. Vlad werd, door al dat gepest vooraf en het terugslaan van Oekraïne en de rest van de wereld achteraf, min of meer gedwongen om deze prikacties door te voeren en er mogelijk nog een nucleaire booster aan toe te voegen. Ik begrijp hem daarin volledig. Dat ben ik ook wel verplicht aan de betekenis van de naam Baudet in het Frans: Een ezel stoot zich namelijk geen twee keer aan dezelfde steen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *