“Geen Facebook, maar Wikipedia en geen Zeewolde, maar Harderwijk!” Peter Stevia is namens Wikipedia ontzettend blij met de laatste ontwikkelingen. “De regio kan niet alleen rekenen op heel veel banen, maar ook op een ongekende groei van het toerisme. Wikipedia trekt namelijk alleen in Nederland dagelijks al 1, 5 miljoen bezoekers. En natuurlijk kun je dan lekker flauw doen en zeggen dat dat virtueel is, maar dan ben je meer het traditionele facebook-schaap: veel onkundig geblaat en altijd negatieve wol. Met ons datacentrum bereikt echter ook de kenniskwaliteit een ongekende hoogte, waardoor de kans op een beter mens en dus een betere maatschappij toch weer van de Bijbelbelt komt. Helaas heeft dat ook een Judas voortgebracht, want deze openbaring had niet mogen uitlekken en zal nu ongetwijfeld tot onrust en tweespalt leiden, hoewel wij  hier niet willen spreken van een verrader, zoals destijds met Julian, maar liever van Harderwikileaks!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *