“Zo’n stukje waardering gaf vroeger aan wat je al die jaren voor iedereen hebt betekend. Het ontroert me dan ook ten zeerste!” Een traan rolt over de wang van het vertrekkende raadslid. “Maar ik zie af van een lintje of speldje, want na twaalf jaar lang voor rotte vis te zijn uitgemaakt, had ik dit niet meer verwacht. Zo zie je maar weer dat het achterlijke plebs al net zo onvoorspelbaar is als de Haagse politici. Ik behoor vanaf nu liever tot de aan wal staande schreeuwers met hun zogenaamde stuurmanskunsten en verheug me het meest op het oeverloos gezwets en gezwam en vooral het beledigen van iedereen op Sociale Media! Deze decoratie had me dan wel van dat ordinaire stem- en klapvee onderscheiden, maar er is mij al veel te veel door iedereen op de mouw gespeld!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *