“Eerst de boeren en nu de schlagers? Das wäre scheiße!” Dennie Christian is opgelucht dat de vleestaks er in Nederland in ieder geval niet komt. “Een heleboel burgers zal het een worst zijn, maar om nu zo maar een tweede beroepsgroep de gehaktmolen in te sodemieteren is, hoe tegenstrijdig het ook klinkt, voor mij moeilijk  te verteren. Ik moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat mijn ‘Rosamunde’ vanaf nu door het leven gaat als vegahit in plaats van megahit, of dat ik nog een naheffing krijg over ‘De Marsupilami’, omdat de Nederlandse fiscus een zwarte lijst heeft bijgehouden van foute geïmporteerde vleessoorten. Maar ik moet nu echt gaan, want ik heb zo een optreden en wil onderweg nog effe snel een balletje scoren bij de pomp. Auf Wienerschnitzel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *