“Natuurlijk ging het mij niet om een veer in mijn reet, maar toch werd mij deze week ‘De Gouden Veder In De Cloaca’ toegewezen. Een waardering voor iemand die zich uitermate verdienstelijk heeft gemaakt voor de maatschappij.” Charles Kluivert is ongelofelijk blij met deze onverwachte uitsmijter aan het eind van zijn succesvolle biologisch-wetenschappelijke carrière. “Steeds meer zag ik driepersoons huishoudens ontstaan, terwijl elke kip maar twee poten heeft. Verspilling en onnodig lijden van het pluimvee waren daardoor steeds het gevolg. Maar na langdurig broeden, vond ik dan toch het ei van Columbus: de kip met drie poten. Of dit een definitief gat in de markt is, hangt echter af van de smaak, want het blijft natuurlijk een genetisch beïnvloed product. Maar door diezelfde drie poten hebben we er helaas nog geen kunnen vangen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *