Je kunt een hoop zeggen over Mona Keizer, maar niet dat ze een domme koe is. Daarom geeft zij de eerste les in Boerderij-Educatie dat de BBB verplicht in het lessenpakket wil laten opnemen. “En terecht,” vat taaldeskundige Herma Bonte het beest meteen bij de horens. “Want stel je nou eens voor: al is de politieke leugen nog zo snel, de waarheid (als een koe) achterhaald hem wel? Ik dicht die vredelievende goedzak een hoop positieve eigenschappen toe, maar snelheid is er in mijn ogen geen van. Daarnaast betreft het een grasechte vegetariër, dus waarom die eigenlijk een haas zou willen vangen, is mij ook totaal een raadsel, nog los van het feit of ik überhaupt wil weten hoe die dat dan doet!” Mona Keizer neemt vervolgens zichtbaar beledigd het woord van haar over. “Ik wil hier ook nog even in koeienletters leeftijdsdiscriminatie onder de aandacht brengen: OOK OUDE KOEIEN MOETEN UIT DE SLOOT GEHAALD WORDEN! tenzij het zeekoeien zijn. Zo zie je dus dat er meer onzin over de koe wordt uitgestoten, dan het dier uiteindelijk zelf doet. Maar ja, is dat feitelijk niet een koe in de kont kijken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *