27 april 2024 zal Fakir Pa Aleikum Assalam uit Amsterdam nog lang heugen. Toen hij om 05.30 uur naar de vrijmarkt in Emmen wilde afreizen, reed hij op zijn oprit alle zes banden stuk op het spijkerbed dat nog  achter zijn aanhanger lag. Door het agressieve gesis dat daarbij vrijkwam, schoot zijn Cobra in de stress en beet zijn zoontje, dat zich daardoor de rest van de dag in het AMC mocht gaan vermaken. Toen Pa uiteindelijk acht uur later uitgeput op zijn plekje op de kleedjesmarkt arriveerde en er helemaal geen laadpaal voor zijn moderne groene vliegende tapijt aanwezig bleek, stortte hij, in het bijzijn van zijn vrouw, kansloos ter aarde. Partner Ma Aleikum Assalam stond ons kort te woord: “Naar omstandigheden gaat het goed met hem. Thuis op de bank lijkt het wellicht heel makkelijk, maar je bent niet zomaar Fakir!  Wellicht heeft hij het dus onderschat, want hij was eerlijk gezegd nog nooit hier!”