“Ze schreeuwden het eigenlijk zelf al van de daken in het nummer “Daldeejen”. In het tweede couplet en het eerste refrein daarvan gaat het namelijk helemaal mis”, zegt oer-fan Oele Wapper, voorzitter van de stichting L.O.E.S.Z. (Loat Ons Effe Stevig Zoepen, red.).

Azze wi-j de poen hebt, kopen wi-j ’n dikke slee
Doar scheuren wi-j dan met in ’t rond
En de deerntjes die kniepen wi-j in de wang
Ja dan geet ’t an
An ’t daldeejen
De flesse bier he’k links en de sigaar he’k rechts
‘N mooie deern op de knie en wieters niks te doen

“Weliswaar wordt er na het intimiderende machtsvertoon aan het begin nog de indruk gewekt dat men uiterst correct is door ‘kont’ te vervangen door ‘wang’, maar toen we uiteindelijk de beelden van de clip bestudeerden, konden we niet anders concluderen dan dat de knie helemaal geen knie bleek te zijn! In het kader van de inclusiviteit en gelijke kansen vinden wij ons als mannelijke leden van de fanclub significant te kort gedaan Wij LOESERZ eisen dan ook het nieuwe normaal!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *